vineri, 10 septembrie 2010

Cum ne mintim singuri?

Nu imi place ideea de schimbare la fata. La  fata cu gandul de SUPRAFATA.
Ne tot schimbam la suprafata in functie de fiecare pers cu care intram in contacxt, in functie de fiecare context. Deci...ne mintim fara sa stim(sau unii stiu destul de bine CA fac asta si mai ales SA faca asta).
Nimic nu se schimba in esenta.... zi de zi ne schimbam la suprafata dar in esenta....?
Nimic, e doar un ecou ( in cazuri bunicele)

Azi m-am hotarat sa arunc undeva in natura toata minciuna si toata povara pe care am dus-o de ceva vreme ca un fraier crezand ca totul e ok...crezand ca nimeni nu se prinde...crezand ca sunt un om echilibrat si armonizat.

Crede cineva ca il poate minti pe Dumnezeu?
Unii poate ca da, si asta e dreptatea lor insa... un lucru e clar:

Crede oare cineva ca se poate minti pe el insusi?
Eu cred ca nu, cel putin nu pentru mult timp.

Daca Divinitatea o poti neglija, pe tine nu vei putea sa te neglijezi si va veni o zi in care singur iti vei intoarce cartile pe fata. Vaaii ce mirare...

Nu ma refer la nimic abstract ci doar la vorbe si fapte marunte. Trebuie sa infrunti de la bun inceput orice porvocare. Trebuie sa pastrezi contactul cu realitatea in orice moment pentru a raspunde inteligent si constient la orice problema. Dar noi, oamenii, uneori alegem sa deformam realitatea facandu-ne astfel viata APARAENT mai usoara. Dar cum e vorba romaneasza...,,de ce ti-e teama nu scapi".. iata ca... in final lucrurile se intorc, si se intorc, si se tot intorc la tine pana treci testul.

Ca idee:
 - nu negati nimic pentru ca orice negare naste o tensiune in voi. Cel mai bine e sa acceptati si sa luati o atitudine corecta pentru a rezolva problema respectiva.

- nu amanti lucrurile, incercati sa le rezolvati in prezent.

-nu va temeti sa va temeti. este firesc. Dar gasiti in final curajul din voi pentru a infrunta o problema.

- Aceepta-ti teama, si o vei putea controla.

- Nu te teme sa afli de ce te temi cu adevarat.

- Nu te minti pe tine. Nu iti fie teama sa accepti adevarul tau. (cunoscandu-te pe tine nu trebuie sa le spui tuturor cine esti...dar daca te cunosti pe tine, nu le vei creea confuzii sau probleme)

- Invata sa TE IUBESTI (dar nu fi narcisist, accepta-te si respecta-te in plan fizic, mental, spiritual)

- Invata sa iubesti corect. Nu amesteca iubirea cu instinctele. invata sa iubesti AUTENTIC.

- Scapa de EUL tau... el e doar o minciuna care iti acopera INDIVIDUALITATEA.

- NU TE IROSI, nu iti irosi timpul, nu iti irosi energia fizica (mai ales cea sexuala). Fa-ti ordine in viata si scapa de orice automatism.

- Nu iti mai minti corpul cu false relaxari... nu pierde notpile, scapa de vicii. Nu pica in sclavia propriilor instincte si pofte.

-  Accepta-ti greselile si invata din ele. Oamenii care gresesc nu sunt prosti. Sunt prosti cei care isi repeta greselile.

E cel mai rau sa NU TE IUBESTI;

E cel mai rau sa fii SCLAVUL TAU;

E cel mai rau sa TE MINTI SINGUR;

E cel mai rau sa fii singur din cauza ta...


Niciun comentariu: